למה להעליב?
- לא עשר ולא עשרים, יותר בכיוון המאה.
- אני יודע שאנשים עושים ספורט מלתפוס תחת על הגברה class D אבל T-AMP צנוע עדיין נותן בראש ללא מעט רסיברים ביתיים שנמכרים במחירים גבוהים ממנו גם כיד שניה.
- המכשיר הזה מנסיון לפחות סוגר את הפינה בצורה אלגנטית מבחינת גודל, חיבוריות, מחיר ואיכות צליל ראויה מאד ביחס לכל הדברים הקודמים. כשמשדכים אותו לרצפתיים סבירים כמו mission שהוזכרו קודם עם נצילות נורמלית מקבלים וואו ביחס לעלות.
עד שחוסכים כמה אלפים טובים, לדעתי זה הפתרון האלגנטי ביותר, אפילו יותר מרמקולים מוגברים שעולים קרוב לאלפיים.
לא מעליב. ומקווה שלא נעלבת. 10 דולר כמטאפורה.
מצד שני, יש משמעות למאמצים של חברות שישבו וחשבו ותיכננו מוצרים ללא אילוצי מקום ואו פונקציונאליות. מכיוון שהפורום הזה שם דגש על האיכות של הצליל לפני פונקציונאליות, כמדומני כמובן, אז הנטייה הבסיסית היא ללכת ולחפש מוצרים ייעודיים.
הנסיון שלי עם מוצרים בסגנון הזה- הכל כלול בחבילה אצבעונית- לא משהו. ואולי לך יש נסיון אחר. אני חושב שכדרך חינוכית וכקריאת כיוון למי שמתחיל בתחום ומעוניין להתקדם ולהרחיב יריעה ואופק, המוצרים האלה מציבים רף נמוך של בינוניות ממכרת.
באופן אישי הייתי הולך על מערכת עם אופי שעושה לפחות משהו אחד שאני אוהב ונהנה ממנו בצורה טובה+.
מגבר מנורות ישן אינטגרייטד למשל. רסיבר מנורות גרמני משנות ה 60-70 למשל. מגברים טרנסיסטוריים נחמדים מתחילת שנות ה90 אמצע שנות שמונים ( אנגלי, גרמני, סקנדינבי) . וכדומה ברמקולים - מלא מדפיים מקסימים שיוצרו פעם כשהרפרנס לא הייתה אוזניות in ear, והמחדבה לא הייתה להתנחמד למעצבת פנים.
והרשת והיוטיוב עמוסים בדוגמאות.
אבל שוב, צריך לעשות הכנה ולשמוע מערכות שונות- לסמוך על מילתו של מישהו שהתחברת לתפיסת סאונד שלו לדוגמא. בעצם לגבש תפיסת סאונד...