אובדת עצות בין כל מסכי הטלויזיה ...אנא עזרה :מבולבל:

שירי פז

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ביום שישי מתה לנו טלויזית הלאווה המלבנית , האהובה והטובה שקנינו בספרד לפני 10 שנים, ומאז אני די מותשת. התחלנו לחפש מסך LCD (כי זה מה שכדאי לא ?) 37" (הספה במרחק 3 מ') , ואני כל כך מבולבלת וממש צריכה עזרה.
כנראה שמיותר לציין שבטווח מחירים של עד 6000 ש"ח , עוד לא ראיתי שידורי כבלים בחנויות בהן ביקרתי שתאמו את איכות הטלויזיה הישנה , ובכל זאת ...
נראה לי שאני מתעניינת בעיקר בסמסונג ( 450 או 550 ) או בפיליפס ( אני עוד די מבולבלת בדגמים - יש רעיונות ? ) נראה לי ש LG לא מצליחה לתת תמונה חדה כמו השתיים הראשונות - אני צודקת ? אולי בכלל פלזמה ? של מי ?

אודה לכם מאד אם תעזרו לי או תתנו לי כמה שמות של דגמים מוצלחים שיש עליהם קונצנזוס מסויים . אנחנו משפחה עם 3 ילדים , צופים בעיקר בכבלים ( הוט ) קצת משחקים בווי ובעלי אוהב לראות כדורגל ....

תודה רבה - שירי(ורד)

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
שלום,
למרחק צפיה שלכם, גודל 37-42 יכול להתאים.
הדגמים שציינת נחשבים טובים למדי, לצרכים שלכם (שידורי טלוויזיה בעיקר) שווה לבדוק גם מסכי פלזמה מדגמים של פנסוניק PV8, סמסונג A410 ו- LG

kingj

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
קודם כל חשוב לציין שלא תמצאי מסך LCD או פלזמה שיתן תמונה ברמה של LOEWE CRT בשידור ממיר
תמונה יותר קרובה למה שאת מכירה את תמצאי בפלזמה , תבדקי על פנסוניק והיטאצי' ואם נכנס לתקציב שלך PIONEER אז תלכי על פיוניר (סביב ה 13,000 ש"ח ) ,
בקבוצת ה LCD הייתי ממליץ לך לבדוק את מסכי SHARP , הגיע דגם לארץ של שארפ דגם LC37D44 , תוצרת יפן עם נתונים מצויינים ויש לו תמונה ממש ממש טובה שווה לבדוק

מפרט המסך

http://www.dtown.co.il/forum/showthread.php?t=4679

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור