אהלן לפי מה שקראתי פה לגבי דגם של טושיבה לד דגם 833SL יש בעיה איתם מישהו יכול להסביר

• פותח הנושא GIBB
  • פורסם בתאריך

GIBB

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לי לגבי הדגם הזה של טושיבה האם יש איתו בעיה כי חשבתי לקנות דגם כזה 46 אינץ לד,מה זה זליגות האור שאתם מדברים עליה ואיך זה משפיע על איכות התמונה,האם זה דגם לא מוצלח של טושיבה ואני עומד לאכול אותה,או שאני יכול להיות רגוע,אשמח עם תעזרו לי תודה

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
הוא סובל מזליגות אור... מה שכול מסכי LCD LED סובלים ממנו אישית אני לא מכיר תמכשיר הזה אלה את SL733
שהוא בעני טלויזיה מעולה אבל סובלת משחור לא אחיד בגוון כחלחל אפרפר ומליגות אור חמרות.

GIBB

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
איך זה מיתבטא הזליגות אור מה התמונה באיכות ירודה?עם ה733 טלויזיה מעולה אז ה833 זו אותה טלויזיה עם שיפורים,אתה היתה קונה את ה833 ובעצם מה רע בה האם היא עד כדי כך גרועה ניופאן נותנים 3 שנים אחריות ,הבעיה שאני חסיד של טושיבה ורוצה לקנות אותה רק לא רוצה ליפול ,יש דברים טובים או הטלויזיה על הפנים

621981

אוהב את התחום
מעורבות
13
נקודות
18
לך תראה אותה אם תמצא חנות שיש אותה בתצוגה אחרי זה תחליט זה דגם חדש אני ממליץ שתמתין ואז תופיע איזו ביקורת שתוכל להתרשם ממנה כי כרגע אני לא ראיתי אתר שעשה עליה סקירה יש סקירה על דגם מתחתיה http://www.avforums.com/review/Toshiba-Regza-42RL853-37RL853-32RL853-LED-LCD-TV-Review.html
אז תמתין ואז אחרי שתהיה ביקורת והיא תהיה בחנויות ויהיה אפשר להתרשם ממנה אז תחליט חבל סתם לרוץ ולקנות קצת סבלנות

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור