לי לגבי הדגם הזה של טושיבה האם יש איתו בעיה כי חשבתי לקנות דגם כזה 46 אינץ לד,מה זה זליגות האור שאתם מדברים עליה ואיך זה משפיע על איכות התמונה,האם זה דגם לא מוצלח של טושיבה ואני עומד לאכול אותה,או שאני יכול להיות רגוע,אשמח עם תעזרו לי תודה
הוא סובל מזליגות אור... מה שכול מסכי LCD LED סובלים ממנו אישית אני לא מכיר תמכשיר הזה אלה את SL733
שהוא בעני טלויזיה מעולה אבל סובלת משחור לא אחיד בגוון כחלחל אפרפר ומליגות אור חמרות.
איך זה מיתבטא הזליגות אור מה התמונה באיכות ירודה?עם ה733 טלויזיה מעולה אז ה833 זו אותה טלויזיה עם שיפורים,אתה היתה קונה את ה833 ובעצם מה רע בה האם היא עד כדי כך גרועה ניופאן נותנים 3 שנים אחריות ,הבעיה שאני חסיד של טושיבה ורוצה לקנות אותה רק לא רוצה ליפול ,יש דברים טובים או הטלויזיה על הפנים
לך תראה אותה אם תמצא חנות שיש אותה בתצוגה אחרי זה תחליט זה דגם חדש אני ממליץ שתמתין ואז תופיע איזו ביקורת שתוכל להתרשם ממנה כי כרגע אני לא ראיתי אתר שעשה עליה סקירה יש סקירה על דגם מתחתיה http://www.avforums.com/review/Toshiba-Regza-42RL853-37RL853-32RL853-LED-LCD-TV-Review.html
אז תמתין ואז אחרי שתהיה ביקורת והיא תהיה בחנויות ויהיה אפשר להתרשם ממנה אז תחליט חבל סתם לרוץ ולקנות קצת סבלנות