אהלן חברים יש לי כמה שאלות בנוגע למסכי LCD החדשים

avi_87

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אז ככה...
מה יותר טוב 1080i או 1080p איזה אות מתאים לתכנים של HD הכי חדשים?
מה ההבדל בין חיבור DVI ל-RGB? האם האיכות משתנה בין החיבורים?
אני ממש מתלבט בין כמה מסכים 32LG60UR או LA32A550 Samsung או ה-450 של סמסונג מה ההבדל ? ואיזה מסך הוא הכי טוב מבין השלושה?
השימוש הולך להיות 70% למחשב ו-30% לסרטים וסוני.
אם יש משהו אחר שאתם יכולים להמליץ עליו אשמח לשמוע ואם אפשר להיות פרטניים בתשובות זה יהיה מעולה בתודה!

oren6666

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
1080p = רזולוציה גבוהה יותר Full HD זתומרת תומכת באופן מלא בשידורי בהצגת תכני HD.
1080i = 720p = רזולוציה נמוכה יותר HD Ready מוכנה לשידורי HD באופן חלקי.

32LG60UR ראיתי אותה למשך זמן קצר האיכות טובה העיצוב על הפנים אם אתה מסוגר להתמודד עם העיצוב הטלוויזיה דיי טובה, אני לא הייתי מסוגל להתמודד עם העיצוב.
LA32A550 לא ראיתי אותה בעיניים ונחשבת טלוויזיה מעולה.
ההבדל בינה לבין ה-a450 הוא שה-550 בעלת רזולוציה של Full HD וה-450 בעלת רזולוציה של HD Ready.

avi_87

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אחי ה-32LG60UR

32LG60UR זכתה באיזה משהו של עיצוב היא יפייפיה היא גם FULL HD?
סליחה על הבורות אבל הבנתי ש-HD תומך בכל התכנים החדשים זה נכון אתה יכול להסביר לי עלזה קצת?

oren6666

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
לא אחי היא לא Full HD. לדעתי העיצוב גרוע ומכער את הבית, כשקונים טלוויזיה חדשה זה כיף שהיא נראית טובב. בכל מקרה אם אהבת את העיצוב זו לא צריכה להיות בעיה.

"סליחה על הבורות אבל הבנתי ש-HD תומך בכל התכנים החדשים זה נכון אתה יכול להסביר לי עלזה קצת?"

בכיף אני אסביר לך אם תנסח את המשפט מחדש לא הבנתי כלום.

avi_87

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אז ככה

מיום ליום אני קורא יותר דברים ומבין יותר..
התבאסתי עכשיו שאמרת שה-LG היא לא FULL HD
קיצר אתה אומר ללכת על ה-LG 550?
רק השאלה היא מה ההבדל בין ה-FULL HD ל-READY?
זה משנה משהו באיכות הצפייה? הבנתי שכרגע אין תכנים ל-FULL HD...
יש לך איזה המלצה בשבילי או שהבחירה היא נכונה..ובקשר לחיבורים ב-550..
אני מתכנן לחבר את זה לממיר הכוונה היא בעיקר לסרטים כמו שציינתי אבל גם לסוני ולשימוש של המחשב..יש לי שמה את כל החיבורים הדרושים?

oren6666

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
אני לא יכול להגיד לך ללכת על ה-550 בגלל שלא ראיתי אותו בעיניים.

Full HD זה פשוט רזולוציה גבוהה יותר.
אם אתה מוריד סרטים באיכות של full hd למחשב זה יתרון, אם רכשת את חבילת ה-HD של yes או hot זה גם יתרון אם הם משדרים ברזולוציה כזאת. יכול להיות שגם אם לא משדרים ברזולוציה כזאת עדיין תכני HD יראו טוב יותר על מסך Full HD ויכול להיות שלא, צריך לראות את המסך בעיניים זה תלוי בעוד פרמטרים.
יש ב-550 מספיק חיבורים + 3HDMI אם אני לא טועה. HDMI זה חיבור חשוב. הדבר היחיד שמוריד לי ממנה שהיא מתחברת למחשב דרך VGA אבל זה עדיין לא אומר שהאיכות תהייה פחות ממצוינת פשוט מטלוויזיה כזאת מתקדמת ציפיתי שתתחבר למחשב דרך החיבור הטוב ביותר HDMI.
דבר נוסף שטוב בה הוא שיש לה מנגנון שמודד את עוצמת הקול ומשאיר אותה שווה גם כשיש פירסומות. השאלה היחידה היא אם המנגנון הזה עובד בחיבור למערכת חיצונית.

אני לא חושב שניתן להשוות את ה-550 וה-60UR LG מכוון שפער המחיר הוא מעל 1000 הם לא באותה קטגוריה.

לך לחנות מתמחה ותשאל את כל שאלותיך, תראה את המסכים בעיניים אחד ליד השני בשידורי hd ובשידורי טלוויזיה רגילים ותחליט אם ההבדל באיכות שווה את תוספת המחיר.

בהצלחה!

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
בכל מקרה, במסך טלוויזיה בגודל 32", ההבדל בין הרזולוציות לא ממש ניכר לעין, צריך לשבת ממש קרוב על מנת להבחין בהבדל בין 720p ל- 1080p.

מה מרחק הצפיה שלך ממסך?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
חשוב לזכור שרוב המסכים היום מסוגלים להציג שידורי HD גם מסך מסוג HD READY יציג מעולה שידור של FULL HD. האם מסך FULL HD יציג שידור סטנדרטי טוב כמו HD READY יכול להיות שכן ויכול להיות שפחות טוב.
מומלץ לבדוק מסך בשידורים רגלים היות ושידורים אלו עדיין נמצאים כאן (DVD זה גם שידור רגיל) לכמה שנים טובות, בשידור HD בטוח יראו יותר טוב.

oren6666

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
כרמי אתה בעצם אומר שגם בשידורי HD Ready מסך Full HD יעשה עבודה טובה יותר?
מוזר כי מסך HD Ready יעבוד ברזולוציה הטבעית שלו ומסך Full HD יזדקק לעיבוד שבעצם אמור להוריד את האיכות.

avi_87

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מרחק הצפייה שלי הוא 2 וחצי מטר זה לחדר כעיקרון..

עשיתי השוואה קטנה ההבדל הוא לא 1000 הוא 500 בערך..
אם ננסה לסכם ולבחור טלווזיה שתעמוד בסטנדרטים גבוהים מה אתם מציעים?
טווח מחיר 4000-5000..

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
מוזר כי מסך HD Ready יעבוד ברזולוציה הטבעית שלו ומסך Full HD יזדקק לעיבוד שבעצם אמור להוריד את האיכות.

כרמי טען הפוך... שמסכי HD READY יציגו גם כן איכות שידור FULL HD בצורה מרשימה.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
עשיתי השוואה קטנה ההבדל הוא לא 1000 הוא 500 בערך..
אם ננסה לסכם ולבחור טלווזיה שתעמוד בסטנדרטים גבוהים מה אתם מציעים?
טווח מחיר 4000-5000..

ממרחק כזה, אני בספק אם תצליח להבחין בין FULL HD ל- HD READY במסך 32"

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113

עבור תוכן שידור סטנסרטי גם ה READY וגם FULL צרכים לעשות המרה רק שה FULL צריך לעשות המרה לרזולוציה גבוהה יותר ולכן יעבוד קשה יותר.

זה שמסך א יהיה יותר טוב ממסך ב - את זה צריך לבדוק בכל מקרה לגופו.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור