הי,
כדי לפנות לי קצת זמן בסלון מול הPS3, ולהשמיש חדר טלוויזיה סביר אך נוסף הקצבתי כ5000 ש"ח לרכישת "ציוד" לחדר טלוויזיה.
אני יודע מה אני צריך וזה גם טלוויזיה (LCD) ובנוסף מערכת פשוטה של "קולנוע ביתי".
מכיוון וזה לא אמור להיות באיכות של חדר עריכה ...בשביל זה יש את הסלון.
הדרישות הם קצת טלוויזיה (ממיר), הרבה יותר סרטים וסדרות.
לא הלכתי רחוק מדי לכוון סטרימרים וכו' ונשארתי בנתיים עם הפרטים הבאים:
1. מסך LCD בגודל 32"...מסתפק בHD READY...הדרישות הנוספות של המסך הם אפשרות לחיבור למחשב נייד.
2. מערכת קולנוע ביתי משולבת שתכיל רסיבר, רמקולים וDVD.
הראייה הסופית שלי היא מערכת סטריאו 5.1 הוגנת, משולבת עם DVD...
הDVD חייב לקרוא DIVX וכו', אני מוכן להתפשר על כתוביות בעברית...אבל אני צריך שיהיה בו גם כניסת USB לחיבור כרטיסי זיכרון או דיסק נייד (לסרטים כמובן) ושיוכן לעשות UPSCALING.
מצטער שברחתי קצת מהמסכים וזזתי לכוון אודיו ווידאו אך לא מצאתי פורום שיכול לכלול את כל השאלה.
אז בתמצות:
- 32" HD READY עם חיבורי HDMI, חיבור למחשב, חיבור ממיר וחיבור קומפוננט.
- מערכת קולנוע ביתי משולבת עם DVD ורמקולים.
- תקציב של 5000ש"ח
יש לי בסלון FULL HD, PS3, DV-400 PIONEER של סמסונג ואני די מרוצה. לחדר הטלוויזיה חשבתי בכוון של: LA32R81B של סמסונג או LA32A450 גם כן סמסונג...
לגבי מערכת השמע משולבת הDVD חשבתי בנתיים רק על הMX 4500 או DPL937VD של טומפסון או DAV-DZ260 של סוני
למרות שזה קצת מפוזר - אשמח להכוונה או עצות (גם למוצרים אחרים)
תודה
כדי לפנות לי קצת זמן בסלון מול הPS3, ולהשמיש חדר טלוויזיה סביר אך נוסף הקצבתי כ5000 ש"ח לרכישת "ציוד" לחדר טלוויזיה.
אני יודע מה אני צריך וזה גם טלוויזיה (LCD) ובנוסף מערכת פשוטה של "קולנוע ביתי".
מכיוון וזה לא אמור להיות באיכות של חדר עריכה ...בשביל זה יש את הסלון.
הדרישות הם קצת טלוויזיה (ממיר), הרבה יותר סרטים וסדרות.
לא הלכתי רחוק מדי לכוון סטרימרים וכו' ונשארתי בנתיים עם הפרטים הבאים:
1. מסך LCD בגודל 32"...מסתפק בHD READY...הדרישות הנוספות של המסך הם אפשרות לחיבור למחשב נייד.
2. מערכת קולנוע ביתי משולבת שתכיל רסיבר, רמקולים וDVD.
הראייה הסופית שלי היא מערכת סטריאו 5.1 הוגנת, משולבת עם DVD...
הDVD חייב לקרוא DIVX וכו', אני מוכן להתפשר על כתוביות בעברית...אבל אני צריך שיהיה בו גם כניסת USB לחיבור כרטיסי זיכרון או דיסק נייד (לסרטים כמובן) ושיוכן לעשות UPSCALING.
מצטער שברחתי קצת מהמסכים וזזתי לכוון אודיו ווידאו אך לא מצאתי פורום שיכול לכלול את כל השאלה.
אז בתמצות:
- 32" HD READY עם חיבורי HDMI, חיבור למחשב, חיבור ממיר וחיבור קומפוננט.
- מערכת קולנוע ביתי משולבת עם DVD ורמקולים.
- תקציב של 5000ש"ח
יש לי בסלון FULL HD, PS3, DV-400 PIONEER של סמסונג ואני די מרוצה. לחדר הטלוויזיה חשבתי בכוון של: LA32R81B של סמסונג או LA32A450 גם כן סמסונג...
לגבי מערכת השמע משולבת הDVD חשבתי בנתיים רק על הMX 4500 או DPL937VD של טומפסון או DAV-DZ260 של סוני
למרות שזה קצת מפוזר - אשמח להכוונה או עצות (גם למוצרים אחרים)
תודה