SONYES
חבר משקיען
- מעורבות
- 743
- נקודות
- 113
חג שמח שנה ושנה טובה חברי האתר המכובדים
היום בפתח השנה חדשה עלה במוחי רעיון מצויין לפתוח פוסטים בשם "אהבתי ל...." למלחינים שונים שאותם ואיתם אני קשור בנבחי נשמתי .. מימי הבניים עד להיום
אבל נפח עצו אצלי תופסת המוסיקה לסרטים שבה אני רואה אומנות לאדם הפשוט.
והיום המלחין המיוחד שאותו הכרתי לראשונה ב1975 עוד כנער שהלכתי לראות הסרט מלתעות
John Towner Williams
המתח שנוצר בצלילים הראשונים ששמעתי היו מעבר ליכולת של הצופים להבין מה זה אמר לי וריגש אותי ...
היות המוסיקה כבר היתה אצלי בדם ובתקופה זו הכרתי כבר את מאהלר מתוכניות הרדיו סימפוניות 3 1 4 והתחיה שקניתי עם ברנשטיין בסי בי אס של אז
סימפוניה של מוצרט מספר 34 עם הפילהרמונית הישראלית ומהטה
לילה על הר קירח של מוסורסקי המדהים עם ברנשטיין ותמונות בתערוכה עם תומס שיפרס והפילהרמונית ניו יורק ועוד ועד ..
המוסיקה תמיד היתה יותר ממימד הסרט החיבור שלי אליה היה מידי מפחיד אוהב מתוח וכל מה שבניינם
וזה למה אני בא כאן לספר לכם ?
בתחילת שנה זו John Towner Williams הופיע לראשונה עם הפילהרמונית וינה עם הכנרת אן סופי מוטר
חברת DGG הוציא כבר שנה שעברה דיסק של המלחין עם מוטר בדיסק מעבר לכוכבים וגוסטבו דודמל הקדיש כמה קונצרטים למלחין שהם חברים קרובים בשני דסקים על כל זה נדבר אחר כך
וב14.8.2020 יצא הדיסק הבלוי רי והתקליט
בקשר לתקליט אבדה אבדה גדולה שלי היא הזמנתי עותק 1 מתוך 1000 בלבד אבל טעיתי בצורת התשלום לא יכולתי לשנות ופשוט מכרו למשהו אחר את התקליט שלי הוא מזהב ועם הקדשה אישית של המלחין ניתן לקנות את צמד התקליטים . אבל בהוצאה רגילה
לפני חודש קבלתי את ההוצאה מיוחדת של DGG דיסק רגיל 75 דקות ועוד דיסק בלו רי עם כל הקונצרט ובתוספת הדיסק הוא גם הפורמט בלוי ריי אודיו כלול
שהוא עדיין לא מכיל את מכלול יצירותיו של הגאון הזה ועל זה עוד נדבר
אם כי יש לי כמה השגות וגם על זה נדבר בפוסט הארוך הזה ומעניין
היות מ1975 ועד היום אני שותה בשקיקה רבה כל מוסיקה מסרטים שלו
ורק אמנה מספר ועוד רבים טובים הקיימים
למשל
מלתעות
מפגשים מן הסוג השלישי
E.T
מלחמת הכוכבים על כל 9 איפיזודות אם כי פחות מחובר לסרטים החדשים אלא רק למקורי שיצא 1977-1983
אינידאנה גונס
הרי פוטר
סרט דוקומנטרי רשימת שינדלר
הוק האהוב עלי במיוחד מאז לראשונה שראיתי אותו ב1993
ועוד סרטים
בנתיים הינה מספר סרטים שתהנו ונשמח לשוחח ויש לי המון מה לספר לכם המון תהיו מרותקים במיוחד בימים אלו של הסגר
והנה אחד הדברים היפים שיש
ריקוד השטן מהמכשפות של איפסויץ
המשך יבוא
שנה טובה
היום בפתח השנה חדשה עלה במוחי רעיון מצויין לפתוח פוסטים בשם "אהבתי ל...." למלחינים שונים שאותם ואיתם אני קשור בנבחי נשמתי .. מימי הבניים עד להיום
אבל נפח עצו אצלי תופסת המוסיקה לסרטים שבה אני רואה אומנות לאדם הפשוט.
והיום המלחין המיוחד שאותו הכרתי לראשונה ב1975 עוד כנער שהלכתי לראות הסרט מלתעות
John Towner Williams
המתח שנוצר בצלילים הראשונים ששמעתי היו מעבר ליכולת של הצופים להבין מה זה אמר לי וריגש אותי ...
היות המוסיקה כבר היתה אצלי בדם ובתקופה זו הכרתי כבר את מאהלר מתוכניות הרדיו סימפוניות 3 1 4 והתחיה שקניתי עם ברנשטיין בסי בי אס של אז
סימפוניה של מוצרט מספר 34 עם הפילהרמונית הישראלית ומהטה
לילה על הר קירח של מוסורסקי המדהים עם ברנשטיין ותמונות בתערוכה עם תומס שיפרס והפילהרמונית ניו יורק ועוד ועד ..
המוסיקה תמיד היתה יותר ממימד הסרט החיבור שלי אליה היה מידי מפחיד אוהב מתוח וכל מה שבניינם
וזה למה אני בא כאן לספר לכם ?
בתחילת שנה זו John Towner Williams הופיע לראשונה עם הפילהרמונית וינה עם הכנרת אן סופי מוטר
חברת DGG הוציא כבר שנה שעברה דיסק של המלחין עם מוטר בדיסק מעבר לכוכבים וגוסטבו דודמל הקדיש כמה קונצרטים למלחין שהם חברים קרובים בשני דסקים על כל זה נדבר אחר כך
וב14.8.2020 יצא הדיסק הבלוי רי והתקליט
בקשר לתקליט אבדה אבדה גדולה שלי היא הזמנתי עותק 1 מתוך 1000 בלבד אבל טעיתי בצורת התשלום לא יכולתי לשנות ופשוט מכרו למשהו אחר את התקליט שלי הוא מזהב ועם הקדשה אישית של המלחין ניתן לקנות את צמד התקליטים . אבל בהוצאה רגילה
לפני חודש קבלתי את ההוצאה מיוחדת של DGG דיסק רגיל 75 דקות ועוד דיסק בלו רי עם כל הקונצרט ובתוספת הדיסק הוא גם הפורמט בלוי ריי אודיו כלול
שהוא עדיין לא מכיל את מכלול יצירותיו של הגאון הזה ועל זה עוד נדבר
אם כי יש לי כמה השגות וגם על זה נדבר בפוסט הארוך הזה ומעניין
היות מ1975 ועד היום אני שותה בשקיקה רבה כל מוסיקה מסרטים שלו
ורק אמנה מספר ועוד רבים טובים הקיימים
למשל
מלתעות
מפגשים מן הסוג השלישי
E.T
מלחמת הכוכבים על כל 9 איפיזודות אם כי פחות מחובר לסרטים החדשים אלא רק למקורי שיצא 1977-1983
אינידאנה גונס
הרי פוטר
סרט דוקומנטרי רשימת שינדלר
הוק האהוב עלי במיוחד מאז לראשונה שראיתי אותו ב1993
ועוד סרטים
בנתיים הינה מספר סרטים שתהנו ונשמח לשוחח ויש לי המון מה לספר לכם המון תהיו מרותקים במיוחד בימים אלו של הסגר
והנה אחד הדברים היפים שיש
ריקוד השטן מהמכשפות של איפסויץ
המשך יבוא
שנה טובה