עזרה בבחירה

למה

חבר משקיען
מעורבות
848
נקודות
113
לאחר 13 שנות שרות הלייזר במכשיר הקומפקט דיסק שלי roksan caspian m series1 מסר את נפשו.:בכי:יש לי קולקציה מכובדת של כ 1500 תקליטורים. ברצוני לרכוש מחליף ראוי. הדרישות: בניה מסיבית,אמינות ,צליל נייטרלי ופתוח המשקף את איכות ההקלטה,יכולת להיתמודד עם הבי מטאל וסימפוניות מורכבות באותה מידת הצלחה. שאר חלקיי המערכת: משולב arcam a85 ורמקולים asw genius 310. תקציב 7 אלף חדש או יד שניה. אני חושב על זה https://www.legacy.co.il/items/6070736,אבל פתוח להמלצות אחרות.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,269
נקודות
113
אםאתה כל כך אוהב את המותג אז לך על זה. אין מה לחשוב הרבה.

דיטון66

חבר משקיען
מעורבות
182
נקודות
43
לא מעוניין, לפתוח דיון, על יתרונות NAS+STREAMER מול CDP..
במקרה שלך, הייתי ממליץ לחפש CDP של NAIM מיד שנייה, בישראל ויותר מכוון באתרים אנגליים, כגון PINK FISH MEDIA-מומלץ מאוד ה-CDX2 הוא יותר מעונה, על כל הדרישות שלך.

omi

חבר משקיען
מעורבות
429
נקודות
63
למה, אם אני זוכר נכון סדרת ה k של רוקסן נמוכה יותר מסדרת ה M, תוודא את העניין.

למה

חבר משקיען
מעורבות
848
נקודות
113
למה, אם אני זוכר נכון סדרת ה k של רוקסן נמוכה יותר מסדרת ה M, תוודא את העניין.
נכון ש kandy סדרה יותר נמוכה מה caspian,אבל בין שני המודלים יש לפחות 15 שנה, שבהם הטכנולוגיה עשתה כמה צעדים קדימה.;)

למה

חבר משקיען
מעורבות
848
נקודות
113
גם העוסקים בתחום מוזמנים לתת את דעתם. הבהרה קטנה לגבי מכשירים יד שניה: נא לא להציע מכשירים בניי יותר מחמש שנים ובמיוחד לאחר החלפת הלייזר.

moshem74

חבר משקיען
מעורבות
554
נקודות
113
CD רק חדש.

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
825
נקודות
113
חדש כמובן תמיד עדיף, אך גם סי די של מספר שנים של חברה טובה - לא רואה בעיה כאן. אם הכוונה לעין - מחליפים וזה גם לא "הולך" כול כך מהר.
שאלה מה התקציב שרוצים להשקיע בזה...

למה

חבר משקיען
מעורבות
848
נקודות
113
את הרוקסן שלי שמתי בתיקון. בינתיים בלי לחץ אחפש הזדמנות לשדרג למשהו בתקציב שלי.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור