דו"ח ביקורים אודיופיליים Q1 2017

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
בסיום הרבע הראשון של 2017, מצ"ב דו"ח ביקורים של המחלקה החיפאית אצל חברי פורום תמימים (יותר ופחות):
הפעם, כמו תמיד - כמה בנאלי - נס ציונה.

1. זבדה. כן. שוב. זבדה. די. נמאס. כולם מבקרים אצלו.
===================================
לפני כחודש קפצנו אליו (ועליו) אני ועוד שלושה ברנשים חיפאים לסשן. לא זוכר מה היתה מטרת הביקור אם היתה כזאת. לי זכורים מהביקור שני דברים שאקח איתי הלאה:
א. בגרות אודיופילית: שלמה שלנו הוא מעל כל החרטא האובססיבי הזה של בס כזה או בס אחר, מגבר מהיר או איטי, במה צרה, עמוקה ,גבוהה או שמנונית. שלמה שם מוסיקה, ומתמוגג לתוכה. מעטים הם האנשים שעברו כברת דרך כזו שניתן להעיד עליהם מבחוץ שהם כ"כ שלמים עם מה שעשו לא מתעסקים עם מה שלא בסדר.

ב. טונאליות. הפעם הקודמת שהייתי אצל זבדה היתה לפני מספר שנים. המערכת היתה שונה לגמרי אז. כן, היתה כייפית וחיבקה את המאזינים. אבל הפעם זה היה משהו אחר. איך שנכנסנו וסיימנו את ברכות ה"אהלן וסהלן", התיישבנו הפמליה החיפאית ופתאם שלמה הוריד לנו כאפה לתוך המוח בדמות אהוד בנאי בהופעה חיה אינטימית. דיסק, לא תקליט. נפלה לי הלסת מהגודל מחד ומהאינטימיות מאידך. מהטונאליות הכ"כ נכונה הזאת. אז כוס אומו שיש לי מה להגיד על הבס, ושהדינאמיות היא ככה או ככה, ושהמהירות היא כזאת או אחרת. לא מעניין. מה שמעניין זה החוויה שיש בחדר, ולא הדלתא שיש לי ממנה אל מה שאני מכיר בבית. לכל אחד יש דלתא אחרת. אבל כשבאים לביקור אצל מישהו צריך לשים אותה בצד כי היא לא מעניינת ולא רלוונטית.
החוויה שהיתה לנו אצל שלמה השאירה רושם שלא נמחק בקלות. זאת מערכת שמשאירה עליך רושם, בין אם יש לך מה להגיד בגנותה ובין אם לאו. יכול להיות שהיא פשוט מראה של הבחור המצוין שהרכיב אותה.

תודה שלמה! בקרוב שוב.

2. נמר. כן, שוב נמר.
==============
בפורום מצומצם יותר, אני וחבר קפצנו לנמר באישון לילה אחרי שביקרנו אצל זיו הזיפון. (חולם ב-ו'). הפצרתי, התחננתי, ירדתי על ברכיי כדי שהחבר הלחוץ יאות לעצור אצל נמר על מנת שאוכל לשמוע רמקולים כמעט זהים לשלי על המגבר החדש שתפס את עיניי.
היה כבר מאוחר (אחרי 11) בלילה). הילדה ישנה אז אי אפשר להגביר. ובנוסף החבר הרכל שלי לא סותם את הפה ונמר זורם איתו במקום לסתום ולתת לי לשמוע.
וואלה, אי אפשר היה להבין שום דבר למעט דבר אחד: הפירוט בווליום נמוך.
הווליום שבו שמענו היה חרישי. מהסוג ששומעים את השכנים מדברים ביניהם על הבעיות שיש לילד בבית ספר. צריך ממש להתאמץ. אבל מה שהפיל אותי היה כמות הפרטים בווליום כזה זערורי. מדהים.
בשאיפה בקרוב בווליום קצת יותר גבוה.

3. זיו הזיפון
========
סתם באתי. לא היה לי מה לעשות. הייתי כמו סרח עודף, גלגל חמישי, פיל ורוד... או בקיצור, לא קשור.
אבל כשזיו קשקש עם החבר ושם לי קצת מוסיקה במוניטור החדש של ריידהו מוגבר ע"י פרה-פאוור של קונסטליישן, הבנתי שיש פה קטע. אט אט נכנסתי לענין למרות ש-בכל זאת- זה לא מערכת שאמורה להזיז לי את המחט: הרמקול שלי עולה פי 10 וגדול פי 7. אבל היתה שם מוסיקה. וזה תמיד כיף לראות שגם במערכת שעולה משמעותית פחות, אפשר לקבל תוצאה איכותית. אפילו מאד.
יצאתי עם תקליט כי הייתי חייב.

תודה זיו! בקרוב שוב.

חג שמח לכולם.

YORAMGROS

אוהב את התחום
מעורבות
157
נקודות
43
קולע ישר ולענין כייף לקרא
חג שמיייח.

ni-ro

חבר משקיען
מעורבות
705
נקודות
113
כיף לקרוא
חג שמח

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אני שמח שאהבת את המערכת של שלמה. מאוד מיוחדת - ממכרת ממש. ולגבי האיש, אין מה להרחיב.

אתה מוזמן אלי מתי שתרצה. כשהילדה לא ישנה, אין מגבלת עוצמה.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
וואלה מתן אחד הפוסטים היפים!! תענוג, פשוט תענוג.
מת על הסגנון שלך.
יאללה בטיול הבא אתה עוצר בכפר יונה. זה כבר Long over due!!!!!!!!!!!

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
.
2. נמר. כן, שוב נמר.
==============
... ובנוסף החבר הרכל שלי לא סותם את הפה ונמר זורם איתו במקום לסתום ולתת לי לשמוע....

תודה זיו! בקרוב שוב.

חג שמח לכולם.

לא הבנתי מה נשמע טוב יותר, המערכת של נמר או הקול שלו ושל זיפון?

אריה

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
לא הבנתי מה נשמע טוב יותר, המערכת של נמר או הקול שלו ושל זיפון?

אריה

לא כל דבר בחיים זה תחרות

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
יופי של ביקור(ים)

כיף שיש חיים מחוץ לפורום

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
אחלה אנשים אלה מהצפון (לא כמו הצפונים של משחקי הכס) היה כיף שהגיעו.מצוין שיש תרוץ וזה המע' ע"מ לקרב בין אנשים.הלואי ויגיעו שוב.
(ד"א,אמרתי לכם כשהגעתם שישנה בי רוח צפונית? הרי גרתי פעם בכרמיאל...)

אודיו זיפ

עוסק בתחום
מעורבות
626
נקודות
113
(ורד)

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
407
נקודות
83
אחלה אנשים אלה מהצפון (לא כמו הצפונים של משחקי הכס) היה כיף שהגיעו.מצוין שיש תרוץ וזה המע' ע"מ לקרב בין אנשים.הלואי ויגיעו שוב.
(ד"א,אמרתי לכם כשהגעתם שישנה בי רוח צפונית? הרי גרתי פעם בכרמיאל...)
לא יכול להיות לא רואים עליך .......... :שתוי::D

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
מתנוש, מתי אתה מפרסם את ה 20F?

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
לא יכול להיות לא רואים עליך .......... :שתוי::D
נכון,בצפון שותים מים מנרלים בדרום בירות:שתוי:

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,678
נקודות
113
יפה :בעד:

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
ועכשיו קצת ברצינות....
אחד הדברים החשובים שכתב מתנוש ."תשאיר את המע' שלך בבית כשאתה שומע משהוא אחר"
לפחות אני ,כששומע מע' אחרת לא מתיחס למע' שלי כרפרנס או שההיא לא נשמעת כמו שלי.בחיים זה לא יהיה אותו דבר.
לעומת זאת כשמע' נשמעת טוב אז זה פשוט נשמע פאקינג טוב.
מע' היא למעשה מבחינתי כלי נגינה.לא כל כלי הנגינה נשמעים אותו דבר למרות שהם זהים נניח גיטרה.
אבל כשהן מנגנות טוב אז מיד מבינים מיד חשים שזה מנגן טוב.התוצאה היא שאתה נהנה ,זהוא.
ישנם כמה וכמה מע' שמנגנות שונה מאוד משלי אבל מנגנות מצויין.אחת מהן היא של נמר...מע' מצוינת עם רכיבים מעולים מנגנת נפלא ושונה משלי.אין מצב שאני לא נהנה לשמוע אצלו.אצל מוישה מנורדיה עוד מע' שונה לחלוטין ואני מתייחס לתוצאה שהיתה אצלו עם הקארי ולא עם הנט.
מע' מאוזנת מאוד,טונאליות נפלאה,פשוט כייף היה להאזין לה.
אצל ידידנו המורחק שניצל כאשר היה משחק בכל מני והתוצאה היתה םעם לפה ופעם לשם לא אהבתי לא עשתה לי את זה...לפני זמן קצר נכנסתי אליו הביתה ומהדלת שמעתי סאונד טוב סאונד שתפס לי האוזן.שאלתי אותו מה מורכב הפעם...רק שני המונובלוקים של הקארי ...זה עבד מצוין. ישנם עוד כמה מע' מצוינות ששמעתי ,בנצי,גולן...אבל כולן שונות אחת מהשניה.
הרי אין מצב שאם נלך להופעה אנפלאג של קרלוס סנטנה לא נהנה...ולמחרת לאלדי מיולה....
חג שמח.

boazj

אוהב את התחום
מעורבות
50
נקודות
18
כתוב מקסים, קצר ולעניין. העיקר זה המוזיקה.

yeuda27

חבר משקיען
מעורבות
361
נקודות
63
אחלה פוסט. כיף לדעת שיש לא מעט ביקורים.
בנימה זאת גם הבית שלי פתוח.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור