אני ? ציני ? מקסימום יפני ....
אני מת על נמר והוא יודע את זה. אבל כמות הסקירות שלו באמת חלקיק ממה שהיה בעבר, ואי אפשר שלא לייחס את זה לסטטוס הזוגי החדש. אני לא בא בטענות - זה הכי טבעי בעולם. יש גיל שאתה קורע את העיר, מבלה, מתפרע, ויש לך גם זמן ואנרגיה לכתוב סקירות על ימין ועל שמאל, ויש גיל שבו אתה מתיישב ובונה בית וזוגיות. זה הכי מקסים ונכון בגיל המתאים. גם אני כזכור כבר לא תרנגול צעיר שכל הזמן מתרוצץ בחצר. סתם מדבר הרבה.
ובקשר לכל ההערות שלי : יש לי חוש הומור שלא תמיד מובן לכולם. מי שרוצה מוזמן לדלג. ומי שנפגע אני מבקש את סליחתו מראש. אם אני עוקץ זה תמיד בקטנה, ללא עוצמות רגש וטינה כמו כמה אנשים אחרים.
לא קונה את ההצגה של ההומור -- אני חושב שאתה יודע שזה לא רק הומור מתוחכם שהוא כל כך ייחודי בגלל שאתה כל כך מיוחד שאף אחד לא מבין אותך.
ז-ה ל-א מ-צ-ח-י-ק, ז-ה פ-ו-ג-ע-נ-י
זה לא כמו אצלי, שאתה רואה פוסטים ענקיים ויכול להחליט מראש לדלג. אצלך אי אפשר לדעת עד אחרי שקוראים שזה הייה פוגעני, וגם שאי אפשר לטעות ולחשוב שזה הייה הומור, וגם אחרי שאתה אומר את זה לא כל כך עובד להאמין לך.
ולפחות מהעבר אני יודע שגם דברים שנראים לך כקטנים, הם לא כאלה.
ואשר לנמר -- אתה מתייחס לפרשנות הראשונה שעולה לך בראש כאילו היא "האמת", ש"אי אפשר שלא לייחס את זה לסטטוס הזוגי החדש". אז אפשר.
אני לא בדיוק יודע מה "האמת" בקשר אליו -- לצערי אנחנו לא שומרים על קשר תכוף -- אבל יש פרשנויות נוספות שמתקבלות על הדעת, כמו למשל שהוא אולי העביר את הפוקוס של עסקיו מהפקת הגברות לצילום אירועים, שאז גם עיסוק במצלמות מעניין וחשוב לו יותר מקודם, ואולי הוא עסוק יותר, כי יש יותר אירועים שדורשים צילום מכאלה שדורשים הגברות, וכו'
לא נמר ולא ארז זקוקים להגנה, מפניך או בכלל, ובוודאי לא באמצעותי, אבל לפעמים נראה לי שאתה כמו איזה יאגו או סקארפייה, שמטפטפים כמה מילות רעל לאזני אנשים ונהנים לראות לאיזה נזק כמה מילים יכולות לגרום. אולי זה ה"הומור" מבחינתך, אבל בעצם זה סוג של סאדיזם, שאתה נוהג להתחמק מהשפעותיו באמצעות "רק צחקתי", או "סך הכל הכנסתי איזה מילה, מה אני אשם??".
אם זה ללא "עוצמות רגש וטינה כמו אנשים אחרים" זה בכלל נורא, כך שלא להאמין לך בעניין רק נותן לך קרדיט שזה לא סאדיזם נטו. הרבה יותר אנושי להשתלח באנשים מתוך טינה ועוצמות רגש מאשר לשלוח חיצי ארס מחושבים סתם כך.
וזה לא הייה כל כך מתסכל אם לא הייתי
יודע שייש לך צדדים אחרים שונים בתכלית, אבל אתה מתעקש להשאיר דווקא
את זה לא רק בקיום אלא אפילו בחזית.
עמיר