תוכן האתר

מצב
הנושא נעול.

yanivrsi

מושעה
מעורבות
27
נקודות
28
תוכן האתר
שלום לכולם
יוצא מדי יום להכנס לאתר וכמה עצוב לראות את האתר עם תוכן שכל כולו אק על מחשבים אין שום תוכן על אודיו או קולנוע ביתי כמה חבל פשוט נמאס לפתוח את האתר ולמצוא רק כתבות על טאבלטים ומחשבים איפה כתבות האודיו מבחנים לרסיברים רמקולים חיווט וכו' צריך גיוון קצת צבע אני חושב שהתכלית של האתר מלכתחילה היה אודיו כנראה שיותר קל לכתוב ולסקור מחשבים וגג'אטים כמה חבל
זוהי רק ביקורת בונה

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
אבל גם זה הפך לאודיו , מוזמן אלי ,בוא תראה , אבל נתקן את זה היום , רק אחזור מהבדיקות ונכתוב קצת על דברים אחרים ! אולי אתה צודק .
יום טוב !

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
מקבל בחיבוק את הביקורת.
תחום האודיו באתר לא נעלם, הוא פשוט הפך להיות חלק ממכלול טכנולוגי רחב יותר.
מחשבים, צילום טאבלטים הם חלק מהעולם הטכנולוגי שלנו. אין להתעלם מכך וזהו נושא חשוב עבור האתר.
יחד עם זאת, אני מתחיל לעבוד על כמה מבחנים השוואתיים מעניינים. החורף הקרוב יהיה חורף חם באתר. אל דאגה, יהיה לך הרבה מה לקרוא.

בכל אופן, תודה על ההארה. היא מתקבלת באהבה כמובן.

yanivrsi

מושעה
מעורבות
27
נקודות
28
נמר שלום
אין שום בעיה עם כתיבה של ביקורות למחשבים וטאבלטים רק פשוט שהם נהיו יותר דומיננטים באתר אני לא יכול לערבב אודיו עם גאג'טים ומצלמות לא מסתדר לי זה תחום אחד וזה תחום אחר אין שום בעיה לסקור את שניהם אבל שיש שבוע שבו בוחנים רק מצלמות אז איפה פה האיזון ולא בא לחשוב על ההעתקה של תבנית ביקורות מאתר אחר שגם הם מתעסקים כל היום יותר בגאג'טים קח אחורה בזמן את כל החודש שעבר ותראה שאין כמעט ביקורת מעניינת על קולנוע ביתי או אודיו חבל פעם הייתם מצטיינים בתחום תחזרו למה שהייתם שאחרים יתעסקו במחשבים
תודה

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
אי אפשר להתעלם מהשתלטות המחשבים גם על תחום האודיו.
אם נרצה או לא, לשם פנינו מועדות.
גם לי אין עניין כרגע בתחום הזה אבל רוב החידושים הם דווקא בתחום הזה.
לכן זה טבעי שיש יותר מה לסקר בתחום הזה.
עניין המצלמות לא ממש שייך ויש מקום להפריד אותו , לא רק כתת נושא אלא גם באפשרות לסנן את ההודעות לפי תחומי עניין.

ובלי קשר להנ"ל, יש מקום להוסיף ולהרחיב בתחום האודיו.
יש את שרשור המדפיים לבחינה - יש למה לצפות...
תודה
ארז

ארז

menahem

כתב האתר
מעורבות
360
נקודות
83
yanivrsi,

אני לא סנגורו של אף אחד - אבל: בתקופה האחרונה היו מספר הכרזות על מוצרים שלא ניתן להתעלם מהם ובאופן טבעי הם תפסו את מירב שיטחו של האתר. אציין רק כמה: בתחום המצלמות ניקון והיריבה קנון,ואחרות,הכריזו על מוצרים חדשים ועל טכנולוגיות חדשות (חסרות המראה). מיקרוסופט הכריזה על חלונות 8 שזולגת לתחום הטבלטים שדווקא יש לו קשר לאודיו.

לכן,באופן טבעי,באתר שעוסק גם באודיו הדברים תפסו את הכותרות. זה יעבור אל דאגה.

מנחם.

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
התשובה פשוטה : נמר התחתן. אשתו לא מרשה לו לשחק בצעצועים כל היום. זה כל הסיפור.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
מתוך "מי אנחנו" של האתר:

"האתר הוקם במטרה להוות שער לעולם הטכנולוגיה הבידורית – כזו שמטרתה הבלעדית היא לגרום עונג, לעשות כיף ולהעביר צמרמורות בגוף המאזין / צופה.

טווח נושאי האתר מגוון וכולל אודיו וקולנוע ביתי, וידאו (מסכי טלוויזיה - LCD, פלזמה, OLED), סטרימרים, גאדג'טים - מצלמות, טלפונים, טאבלטים ועוד."

לכן וכמו שמנחם כתב, מכיוון שהיו מספר השקות בבת אחת בנושאים מגוונים , חשוב להתאים לכולם.
כמו כן לא תמיד יש לכולנו זמן לסקור מוצרים. לי לצערי לא היה זמן. זו לא עבודתנו העיקרית אלא תחביב נוסף.

לנמר למשל היתה תקופת החתונות עכשיו. אם הוא היה מוותר על זה בשביל סקירה, איך היה מביא כסף הביתה?

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
אי אפשר להתעלם מהשתלטות המחשבים גם על תחום האודיו.
אם נרצה או לא, לשם פנינו מועדות.
גם לי אין עניין כרגע בתחום הזה אבל רוב החידושים הם דווקא בתחום הזה.
לכן זה טבעי שיש יותר מה לסקר בתחום הזה.
עניין המצלמות לא ממש שייך ויש מקום להפריד אותו , לא רק כתת נושא אלא גם באפשרות לסנן את ההודעות לפי תחומי עניין.

ובלי קשר להנ"ל, יש מקום להוסיף ולהרחיב בתחום האודיו.
יש את שרשור המדפיים לבחינה - יש למה לצפות...
תודה
ארז

ארז
ארז, אני מאוד מעריך את הכישרון והיכולת שלך בלראות את שני הצדדים ולהביא ראייה מפוכחת ומאזנת לכל מקום שאתה משתתף בו. :בעד:

כל הכבוד!! :בעד::בעד::בעד:(ורד)
עמיר

נ.ב. 1, הפעם חתמת "ארז ארז". מה שלום חני? :)
נ.ב. 2, האם נולדת במזל מאזניים? :)

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
ואני תמיד חשבתי שקוראים לו "ארז וכחני" ...

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
ואני תמיד חשבתי שקוראים לו "ארז וכחני" ...
טעית :(

ולדעתי/טעמי, גם הירידה הצינית על נמר הייתה מיותרת:
התשובה פשוטה : נמר התחתן. אשתו לא מרשה לו לשחק בצעצועים כל היום. זה כל הסיפור.

עד שייש כבר אנשים ממש חיוביים אז אתה יורד עליהם? :בהלם:

לא לעניין. :נגד:

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
אני ? ציני ? מקסימום יפני ....

אני מת על נמר והוא יודע את זה. אבל כמות הסקירות שלו באמת חלקיק ממה שהיה בעבר, ואי אפשר שלא לייחס את זה לסטטוס הזוגי החדש. אני לא בא בטענות - זה הכי טבעי בעולם. יש גיל שאתה קורע את העיר, מבלה, מתפרע, ויש לך גם זמן ואנרגיה לכתוב סקירות על ימין ועל שמאל, ויש גיל שבו אתה מתיישב ובונה בית וזוגיות. זה הכי מקסים ונכון בגיל המתאים. גם אני כזכור כבר לא תרנגול צעיר שכל הזמן מתרוצץ בחצר. סתם מדבר הרבה.

ובקשר לכל ההערות שלי : יש לי חוש הומור שלא תמיד מובן לכולם. מי שרוצה מוזמן לדלג. ומי שנפגע אני מבקש את סליחתו מראש. אם אני עוקץ זה תמיד בקטנה, ללא עוצמות רגש וטינה כמו כמה אנשים אחרים.

נערך לאחרונה ב:

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
אני ? ציני ? מקסימום יפני ....

אני מת על נמר והוא יודע את זה. אבל כמות הסקירות שלו באמת חלקיק ממה שהיה בעבר, ואי אפשר שלא לייחס את זה לסטטוס הזוגי החדש. אני לא בא בטענות - זה הכי טבעי בעולם. יש גיל שאתה קורע את העיר, מבלה, מתפרע, ויש לך גם זמן ואנרגיה לכתוב סקירות על ימין ועל שמאל, ויש גיל שבו אתה מתיישב ובונה בית וזוגיות. זה הכי מקסים ונכון בגיל המתאים. גם אני כזכור כבר לא תרנגול צעיר שכל הזמן מתרוצץ בחצר. סתם מדבר הרבה.

ובקשר לכל ההערות שלי : יש לי חוש הומור שלא תמיד מובן לכולם. מי שרוצה מוזמן לדלג. ומי שנפגע אני מבקש את סליחתו מראש. אם אני עוקץ זה תמיד בקטנה, ללא עוצמות רגש וטינה כמו כמה אנשים אחרים.
לא קונה את ההצגה של ההומור -- אני חושב שאתה יודע שזה לא רק הומור מתוחכם שהוא כל כך ייחודי בגלל שאתה כל כך מיוחד שאף אחד לא מבין אותך.

ז-ה ל-א מ-צ-ח-י-ק, ז-ה פ-ו-ג-ע-נ-י

זה לא כמו אצלי, שאתה רואה פוסטים ענקיים ויכול להחליט מראש לדלג. אצלך אי אפשר לדעת עד אחרי שקוראים שזה הייה פוגעני, וגם שאי אפשר לטעות ולחשוב שזה הייה הומור, וגם אחרי שאתה אומר את זה לא כל כך עובד להאמין לך.

ולפחות מהעבר אני יודע שגם דברים שנראים לך כקטנים, הם לא כאלה.

ואשר לנמר -- אתה מתייחס לפרשנות הראשונה שעולה לך בראש כאילו היא "האמת", ש"אי אפשר שלא לייחס את זה לסטטוס הזוגי החדש". אז אפשר.

אני לא בדיוק יודע מה "האמת" בקשר אליו -- לצערי אנחנו לא שומרים על קשר תכוף -- אבל יש פרשנויות נוספות שמתקבלות על הדעת, כמו למשל שהוא אולי העביר את הפוקוס של עסקיו מהפקת הגברות לצילום אירועים, שאז גם עיסוק במצלמות מעניין וחשוב לו יותר מקודם, ואולי הוא עסוק יותר, כי יש יותר אירועים שדורשים צילום מכאלה שדורשים הגברות, וכו'

לא נמר ולא ארז זקוקים להגנה, מפניך או בכלל, ובוודאי לא באמצעותי, אבל לפעמים נראה לי שאתה כמו איזה יאגו או סקארפייה, שמטפטפים כמה מילות רעל לאזני אנשים ונהנים לראות לאיזה נזק כמה מילים יכולות לגרום. אולי זה ה"הומור" מבחינתך, אבל בעצם זה סוג של סאדיזם, שאתה נוהג להתחמק מהשפעותיו באמצעות "רק צחקתי", או "סך הכל הכנסתי איזה מילה, מה אני אשם??".

אם זה ללא "עוצמות רגש וטינה כמו אנשים אחרים" זה בכלל נורא, כך שלא להאמין לך בעניין רק נותן לך קרדיט שזה לא סאדיזם נטו. הרבה יותר אנושי להשתלח באנשים מתוך טינה ועוצמות רגש מאשר לשלוח חיצי ארס מחושבים סתם כך.

וזה לא הייה כל כך מתסכל אם לא הייתי יודע שייש לך צדדים אחרים שונים בתכלית, אבל אתה מתעקש להשאיר דווקא את זה לא רק בקיום אלא אפילו בחזית.

עמיר

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
עמיר. אין לי בעיה עם ה"ירידה" הזו. אני מודע לכך שהכל ברמה החברית.

והתגובה לכך.
בעונת החתונות אני תמיד יורד בכמות הסקירות. אין מה לעשות, לחץ בעבודה לא מאפשר לי לכתוב כמו בחורף. אז עכשיו, כשהחורף מתחיל, העבודה מעמיסה פחות, חוזרים לשיגרה.

אישתי מפרגנת מאוד. היא חיה עם זה, הכירה אותי כך ולשמחתי היא אפילו לא מתחרפנת שאני מחליט לשפוך כמה עשרות אלפי שקלים בשנה על התחביב שלי.

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
עמיר - תנשום עמוק ותירגע ... אתה שוב נסחף.

לגבי ארז - היתה פה עקיצה קטנה הקשורה לתרבות הוויכוחים האינסופיים שפשתה פה בפורום. אני מצטער אם הוא נעלב - אני בטוח שלא, ואתה סתם מלבה את האש.

לגבי נמר - אין ספק שסטטיסטית מספר הסקירות שלו ירד. האם זה בגלל החתונה או עיסוקים אחרים שלו ? זה לא ממש חשוב. אני בכל זאת מרשה לעצמי לחשוב שזה אולי גם בעקבות הנישואים. נמר כתב שאשתו מפרגנת וזה נהדר - שתפרגן לנו גם עוד סקירות. אנחנו כבר בקריז ...

רק תעשה לי טובה - אל תהפוך את זה לעוד וויכוח אינסופי. באמת שאין לי כוח. ואין טעם. ואין סיבה ותכלית.

נערך לאחרונה ב:

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
סתם לא שמתי לב שרשמתי פעמיים את השם שלי. זה הכל.
תודה, עמיר, על המילים החמות. :O

מי לא מפחד להאזין ביום גשום כזה?
אתמול בלילה קפצתי מהמיטה בחמש בבוקר, כאשר הרעמים והברקים השתוללו מחוץ לחלון , וניתקתי את המערכת מהחשמל.
מאז לא חיברתי אותה...

ארז

נערך לאחרונה ב:

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
סתם לא שמתי לב שרשמתי פעמיים את השם שלי. זה הכל.
תודה, עמיר, על המילים החמות. :O

מי לא מפחד להאזין ביום גשום כזה?
אתמול בלילה קפצתי מהמיטה בחמש בבוקר, כאשר הרעמים והברקים השתוללו מחוץ לחלון , וניתקתי את המערכת מהחשמל.
מאז לא חיברתי אותה...

ארז
גם לי קורה הרבה שאני כותב את השם פעם אחת, מוסיף כמה שורות וחותם שוב כשהפעם הראשונה מחוץ לתחום הראייה.

את המילים החמות הרווחת ביושר על פני תקופה ארוכה.

גם אני קפצתי וניתקתי, אבל חיברתי באותו בוקר.

עמיר

yanivrsi

מושעה
מעורבות
27
נקודות
28
זה לא פעם ראשונה שאני מדבר על תוכן האתר זה כבר כמה שנים שהאתר ממתקד יותר בגאג'אטים ומצלמות וזורקים פה ושם ביקורת שיטחית על איזה רמקול או מגבר צריך קצת לאזן את הביקורות ולהכניס אודיו שהרבה אנשים משתוקקים לזה
מקווה שעזרתי

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
מה הכוונה: "ביקורת שיטחית על איזה רמקול או מגבר"?

מצב
הנושא נעול.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור