ניקוי תקליטים.

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
לפני איזה חודשיים קניתי מכונה לניקוי תקליטים - פושטית כזו, שמסובבים בה את התקליט ידנית, והיא עושה את העבודה לא רע בכלל.
איכשהו, בעיקר מנימוקי עצלות, היא שכבה בצד ללא מעש עד השבוע שעבר, בו כלו כל הקיצין, והתיישבתי למלאכת הקודש של ניקוי האוסף. המחשבה הנוגה לפיה אף אחד מהתקליטים האלה לא נוקה כראוי מעודו אי פעם (ובמקום זה נוקה ע"י דוחס אבק בדמות משהו לניקוי אבק) - לא היתה מעודדת, חלק מהתקליטים כבר בני 40 ויותר, רובם מלוכלכים כבר 25 שנה, אבל בין לבין אני חושב שהגעתי לנוסחה הנכונה של נוזל הניקוי: מים מזוקקים ואלכוהול רפואי (מבית מרקחת) ביחס 1 ל 5 + שני שפריצים של נוזל ניקוי שמשות.
ראבאק: תקליטים זה המון התעסקות! אבל איזה סאונד מתוק.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,620
נקודות
113
כן. גם אני קניתי משהו פנסי. מיותר לחלוטין. הידניות תמורה הכי טובה לכסף.

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
האם אפשר לומר שכמו שט"ו בשבט הוא ראש השנה לאילנות, פסח הוא ראש השנה לליכלוך?

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
אם יש לך סבבה אם אין לך,אני ממליץ לך לרכוש מארי מברשת עם שערות ,לא זוכר כבש,סוס בטח של מישהוא...
שים כמות נדיבה מהנוזל הנוסחתי שלך,מבטיח לך פסח כשר בתקליט(ורד)

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
אם יש לך סבבה אם אין לך,אני ממליץ לך לרכוש מארי מברשת עם שערות ,לא זוכר כבש,סוס בטח של מישהוא...
שים כמות נדיבה מהנוזל הנוסחתי שלך,מבטיח לך פסח כשר בתקליט(ורד)
את המכונה שקניתי, קניתי מארי - בחור סימפטי לאללה. עובדת יופי.
http://www.musics-design.com/Clean-3508.html

zvi-ka

אוהב את התחום
מעורבות
85
נקודות
28
גם אני קניתי לאחרונה את המכונה הידנית של ארי, שמנקה לדעתי מצוין. יש בה בעיה כלשהי בכך שהתוית במרכז התקליט לא נשארת יבשה, נוזלות עליה כמה טיפות. אבל לרוב מתייבש ולא משאיר סימן, אז לא מאד קריטי מבחינתי, במיוחד שהשיפור בסאונד הוא גדול.
והכי חשוב את ניקיונות התקליטים הכנסתי בצדק וכדין לסידור העבודה בבית לחשבון של נקיונות הפסח:מנצח:, כי מי יודע כמה חמץ יש על תקליטים שחלקם עתיקים כמו יציאת מצרים..

נערך לאחרונה ב:

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
אכן, בעיית החמץ על התקליטים בעיה אמיתית היא. איך שבאתי לנגוס ב"החיים שלך בלאפה" של טיפקס פתאום נזכרתי ונבהלתי.

ARIMAR

עוסק בתחום
מעורבות
121
נקודות
43
חברים יקרים
עצה חשובה !!!!
הנוזל הכחול לניקוי שמשות לא מתאים לפלסטיק !!!!
אנא היזהרו

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור