מיכתב לחברים...

• פותח הנושא zs
  • פורסם בתאריך

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
903
נקודות
113
תגובה מזלזלת של שרון בעוד 3, 2, 1,....
שבת שלום

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
שיקפצו לי, לא מכבה את החוסם .

viamusic

אוהב את התחום
מעורבות
49
נקודות
28
סליחה , אבל תקליטים חדשים זה זבל
מכירות דיסקים ירדו לגמרי אז מצאו שיטה לעשות כסף...
הפטיפונים מעולים ראשים נהדרים אבל התקליטים פח אשפה

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
לא צריך לסטות לעיניין שרון,זה לא האישיו.
לפחות ממה שאני רואה...בשלושה שבועות אחרונים ,משום מקום, שני חברי ילדות עם פטיפון של לנקו ופטיפון של cec מלפני 40 שנים.מספרים לי ש " השיגו מגבר"
וחיברו הפטיפון...קצת פה קצת שם והכל עובד...הוציאו תקליטים מהמדף שגם לפני 40 שנה..והחברה מתמוגגים...הממה הילדים הגדולים שלהם 28,30 נדלקים וגם רוצים...

יעקב ח

חבר משקיען
מעורבות
174
נקודות
63
נדמה לי שזיהיתי תגובה מזלזלת בתגובות הקוראים בסוף הכתבה.
שרון 100 הגיע גם לשם או שיש לו כפילים....
הוא לא צריך כפילים, יש רבים שחושבים כמוהו

sharon100

מושעה
מעורבות
41
נקודות
28
תגובה מזלזלת של שרון בעוד 3, 2, 1,....
שבת שלום
אולי התכוונת ל"תגובה מזלזלת* בשרון * בעוד 3..2..1.."
כי אני אף פעם לא מזלזל באף אחד כאן.
לעניין
אני חושב שתקליטים זה סבבה
גדלתי על תקליטים בתור ילד ואפילו יש לי כמה
זה נחמד בתור נוסטלגיה אודיופילית אבל לא מייצג את ה cutting edge מבחינת איכות סאונד /פרקטיות

mmhifi

אוהב את התחום
מעורבות
11
נקודות
18
לעניין
זה נחמד בתור נוסטלגיה אודיופילית אבל לא מייצג את ה cutting edge מבחינת איכות סאונד /פרקטיות

הבעיה של אנשים כמוך - אין להם מושג מה זה cutting edge. מה שהם מגדירים ככה זה בדרך כלל משהו מאוד בינוני ולא טבעי - מאוד מאוד רחוק מהמוזיקה אמיתית. יש צורך בהמון שעות האזנה לקונצרטים חיים ולמערכות ביתיות טובות - ולא בדיוק טובות - בשביל לקבל בראש איזה סטנדרט סביר ואין להם שעות האזנה האלה-פשוט אין. ואני מכיר גם אנשים שאפילו ניסיון של אלפי שעות לא עוזר-הם אף פעם לא מבינים מה היא רמת הצליל שהם שמעו.

נערך לאחרונה ב:

sharon100

מושעה
מעורבות
41
נקודות
28
הבעיה של אנשים כמוך - אין להם מושג מה זה cutting edge. מה שהם מגדירים ככה זה בדרך כלל משהו מאוד בינוני ולא טבעי - מאוד מאוד רחוק מהמוזיקה אמיתית. יש צורך בהמון שעות האזנה לקונצרטים חיים ולמערכות ביתיות טובות - ולא בדיוק טובות - בשביל לקבל בראש איזה סטנדרט סביר ואין להם שעות האזנה האלה-פשוט אין. ואני מכיר גם אנשים שאפילו ניסיון של אלפי שעות לא עוזר-הם אף פעם לא מבינים מה היא רמת הצליל שהם שמעו.
יש לי מספיק ניסיון כדי להבין מה שאני שומע, מעבר לזה אני אודיופיל מלידה, מגיל 0 אני אובססיבי עם סאונד, אז איך אמרת? גם אלפי שעות שמיעה וגם מערכות במיליוני דולרים לא הופכים אותך למבין בסאונד, תודה לאל שאני נולדתי עם היכולת הזאת.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
יש לי מספיק ניסיון כדי להבין מה שאני שומע, מעבר לזה אני אודיופיל מלידה, מגיל 0 אני אובססיבי עם סאונד, אז איך אמרת? גם אלפי שעות שמיעה וגם מערכות במיליוני דולרים לא הופכים אותך למבין בסאונד, תודה לאל שאני נולדתי עם היכולת הזאת.
שוב שאתה מעריץ את עצמך. לפחות יש מישהו ביקום שעושה את השטות הזו.

מינית את עצמך כנציג האמת והמדע, עכשיו אתה ממנה את עצמך גם כמבין בסאונד.

Bad joke

sharon100

מושעה
מעורבות
41
נקודות
28
שוב שאתה מעריץ את עצמך. לפחות יש מישהו ביקום שעושה את השטות הזו.

מינית את עצמך כנציג האמת והמדע, עכשיו אתה ממנה את עצמך גם כמבין בסאונד.

Bad joke
אני ממנה את עצמי כלא חייב דין וחשבון לאף אחד במיוחד אחרי כל המילים הנחמדות שנשפכו עליי.
וכמו שאמרתי אחרים אולי זקוקים לאלפי שעות האזנה כדי להתחיל להבין משהו במשהו, תודה לאל אני לא, לא הערצה עצמית אלא עובדה פשוטה

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
אני ממנה את עצמי כלא חייב דין וחשבון לאף אחד במיוחד אחרי כל המילים הנחמדות שנשפכו עליי.
וכמו שאמרתי אחרים אולי זקוקים לאלפי שעות האזנה כדי להתחיל להבין משהו במשהו, תודה לאל אני לא, לא הערצה עצמית אלא עובדה פשוטה
האמת אם לא היית היו צריכים להמציא אותך, מאז שבאת הפורום התעורר לחיים…

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
לעניין

למה אתה נישאר כאן? תענה לי בכנות. הרי לטענתך משפילים אותך, מזלזלים בך, מגדפים אותך. מה הרציונל שלך להישאר כאן?

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
אחת מהבעיות של אודיופילים, לפי הגורו אמיר מ-ASR, היא שהם מאזינים למשהו, חושבים שהם שומעים, ונותנים לעצמם ציון מצויין כמאזינים טובים. אתה מתנהג בדיוק כך.

ולא רק זה, אתה מתאר את עצמך כגאון יוצא דופן, שאתה כבר יודע מלידה מה שבני תמותה רגילים זקוקים לאלפי שעות האזנה כדי להגיע אליו, בלי שאתה מבחין באבסורד ובטימטום של מה שאתה כותב.

די, נמאס.

@נמר -- בחיאת, למה אנחנו צריכים לסבול את התופעה הזו כאן? :( :( :(

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113
@נמר -- בחיאת, למה אנחנו צריכים לסבול את התופעה הזו כאן? :( :( :(

ממש לא צריך לסבול.
אם הוא יהיה חסום אצל החברים הפעילים אז עם מי יתכתב ? מי יגיב לו ?
אצלי הוא חסום אבל אני רואה את ההודעות שלכם ומבין במי מדובר ושהוא עף על עצמו בחוסר מודעות עצמית גם בלי לקרוא את מה שהוא כתב.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
ממש לא צריך לסבול.
אם הוא יהיה חסום אצל החברים הפעילים אז עם מי יתכתב ? מי יגיב לו ?
אצלי הוא חסום אבל אני רואה את ההודעות שלכם ומבין במי מדובר ושהוא עף על עצמו בחוסר מודעות עצמית גם בלי לקרוא את מה שהוא כתב.
ניסיתי את הפיתרון הזה וזה די מיטרד לראות תגובות בלי לדעת למה הן מתייחסות

sharon100

מושעה
מעורבות
41
נקודות
28
למה אתה נישאר כאן? תענה לי בכנות. הרי לטענתך משפילים אותך, מזלזלים בך, מגדפים אותך. מה הרציונל שלך להישאר כאן?
זה לא "לטענתי " אם אביא לך את כל הציטוטים
למה? מתוך עקרון. וגם כי יש פה ושם גם דברים טובים כשאנשים לא הולכים למקום האישי ומדברים עניינית וגם יש אנשים טובים שאין להם את הקטע הזה בכלל והם רק תכלס ומבינים שלכל אחד יש דעה אחרת וכל אחד מאמין בדבר אחר וזה סבבה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור