zs
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,601
- נקודות
- 113
נדמה לי שזיהיתי תגובה מזלזלת בתגובות הקוראים בסוף הכתבה.תגובה מזלזלת של שרון בעוד 3, 2, 1,....
שבת שלום
הוא לא צריך כפילים, יש רבים שחושבים כמוהונדמה לי שזיהיתי תגובה מזלזלת בתגובות הקוראים בסוף הכתבה.
שרון 100 הגיע גם לשם או שיש לו כפילים....
התכוונת שייש הרבה שכמוהו, אינם חושביםהוא לא צריך כפילים, יש רבים שחושבים כמוהו
אולי התכוונת ל"תגובה מזלזלת* בשרון * בעוד 3..2..1.."תגובה מזלזלת של שרון בעוד 3, 2, 1,....
שבת שלום
אולי התכוונת ל"תגובה מזלזלת* בשרון * בעוד 3..2..1.."
כי אני אף פעם לא מזלזל באף אחד כאן.
לעניין
אני חושב שתקליטים זה סבבה
גדלתי על תקליטים בתור ילד ואפילו יש לי כמה
זה נחמד בתור נוסטלגיה אודיופילית אבל לא מייצג את ה cutting edge מבחינת איכות סאונד /פרקטיות
יש לי מספיק ניסיון כדי להבין מה שאני שומע, מעבר לזה אני אודיופיל מלידה, מגיל 0 אני אובססיבי עם סאונד, אז איך אמרת? גם אלפי שעות שמיעה וגם מערכות במיליוני דולרים לא הופכים אותך למבין בסאונד, תודה לאל שאני נולדתי עם היכולת הזאת.הבעיה של אנשים כמוך - אין להם מושג מה זה cutting edge. מה שהם מגדירים ככה זה בדרך כלל משהו מאוד בינוני ולא טבעי - מאוד מאוד רחוק מהמוזיקה אמיתית. יש צורך בהמון שעות האזנה לקונצרטים חיים ולמערכות ביתיות טובות - ולא בדיוק טובות - בשביל לקבל בראש איזה סטנדרט סביר ואין להם שעות האזנה האלה-פשוט אין. ואני מכיר גם אנשים שאפילו ניסיון של אלפי שעות לא עוזר-הם אף פעם לא מבינים מה היא רמת הצליל שהם שמעו.
שוב שאתה מעריץ את עצמך. לפחות יש מישהו ביקום שעושה את השטות הזו.יש לי מספיק ניסיון כדי להבין מה שאני שומע, מעבר לזה אני אודיופיל מלידה, מגיל 0 אני אובססיבי עם סאונד, אז איך אמרת? גם אלפי שעות שמיעה וגם מערכות במיליוני דולרים לא הופכים אותך למבין בסאונד, תודה לאל שאני נולדתי עם היכולת הזאת.
אני ממנה את עצמי כלא חייב דין וחשבון לאף אחד במיוחד אחרי כל המילים הנחמדות שנשפכו עליי.שוב שאתה מעריץ את עצמך. לפחות יש מישהו ביקום שעושה את השטות הזו.
מינית את עצמך כנציג האמת והמדע, עכשיו אתה ממנה את עצמך גם כמבין בסאונד.
Bad joke
האמת אם לא היית היו צריכים להמציא אותך, מאז שבאת הפורום התעורר לחיים…אני ממנה את עצמי כלא חייב דין וחשבון לאף אחד במיוחד אחרי כל המילים הנחמדות שנשפכו עליי.
וכמו שאמרתי אחרים אולי זקוקים לאלפי שעות האזנה כדי להתחיל להבין משהו במשהו, תודה לאל אני לא, לא הערצה עצמית אלא עובדה פשוטה
אולי התכוונת ל"תגובה מזלזלת* בשרון * בעוד 3..2..1.."
כי אני אף פעם לא מזלזל באף אחד כאן.
לעניין
אני חושב שתקליטים זה סבבה
גדלתי על תקליטים בתור ילד ואפילו יש לי כמה
זה נחמד בתור נוסטלגיה אודיופילית אבל לא מייצג את ה cutting edge מבחינת איכות סאונד /פרקטיות
יש לי מספיק ניסיון כדי להבין מה שאני שומע, מעבר לזה אני אודיופיל מלידה, מגיל 0 אני אובססיבי עם סאונד, אז איך אמרת? גם אלפי שעות שמיעה וגם מערכות במיליוני דולרים לא הופכים אותך למבין בסאונד, תודה לאל שאני נולדתי עם היכולת הזאת.
אחת מהבעיות של אודיופילים, לפי הגורו אמיר מ-ASR, היא שהם מאזינים למשהו, חושבים שהם שומעים, ונותנים לעצמם ציון מצויין כמאזינים טובים. אתה מתנהג בדיוק כך.אני ממנה את עצמי כלא חייב דין וחשבון לאף אחד במיוחד אחרי כל המילים הנחמדות שנשפכו עליי.
וכמו שאמרתי אחרים אולי זקוקים לאלפי שעות האזנה כדי להתחיל להבין משהו במשהו, תודה לאל אני לא, לא הערצה עצמית אלא עובדה פשוטה
@נמר -- בחיאת, למה אנחנו צריכים לסבול את התופעה הזו כאן?
ניסיתי את הפיתרון הזה וזה די מיטרד לראות תגובות בלי לדעת למה הן מתייחסותממש לא צריך לסבול.
אם הוא יהיה חסום אצל החברים הפעילים אז עם מי יתכתב ? מי יגיב לו ?
אצלי הוא חסום אבל אני רואה את ההודעות שלכם ומבין במי מדובר ושהוא עף על עצמו בחוסר מודעות עצמית גם בלי לקרוא את מה שהוא כתב.
זה לא "לטענתי " אם אביא לך את כל הציטוטיםלמה אתה נישאר כאן? תענה לי בכנות. הרי לטענתך משפילים אותך, מזלזלים בך, מגדפים אותך. מה הרציונל שלך להישאר כאן?