יבש כמו הנגב

yanivrsi

מושעה
מעורבות
27
נקודות
28
כבר במהלך סוף שנה שעברה הובטח לנו מלא ביקורות מגוונות ןמענינות על מוצרים אנחנו כבר באמצע אוגוסט חוץ משתיים שלוש כתבות כל שאר הביקורות זה סמארטפון ביקורת סרט ,מצלמה ,סמארטפון ,ביקורת סרט ,אוזניות לאיפון וחוזר חלילה .חבל שרוב התוכן פה לא פונה לתחום האודיו חבל

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
בין הילדים, עבודה, משפחה וחיים בכלל, אני משתדל להעלות כמה שיותר.
כבר השבוע תעלה ביקורת יפה.

Alberto

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
נמר, כח שעות נוספות :)...
החברה רעבים פה אש))

menahem

כתב האתר
מעורבות
360
נקודות
83
זו לא הפעם הראשונה שמשהו פה מביע טענות על "יובש" באתר.

הכתבים פה,כולל אני,כותבים פה כחלק מהעונג להחשף למוצרים חדשים,ולא פעם מענינים,שאינם שלנו מהאוסף הפרטי.

הכתיבה הזו היא בשכר שאיננו כסף - שכר העונג שכרוך בהליך ההתנסות האישית עם המוצרים ואח"כ השיתוף,באמצעות כתיבה בסגנון אישי,עם אחרים.

האזנה למוצר חדש,שאיננו בבעלות שלי,היא לא עניין של מה בכך. בתחום שלי,אוזניות,לא ממש עומדים בפתח הבית שלי נציגים בארץ ובידיהם מוצרים לסקירה. גם בתחומים אחרים המצב דומה ויתכן שאיננו זהה.

בסופו של יום: לקבל מוצר חדש מהנילונים זה דווקא עונג רב ברם,לשבת ולהאזין לו שעות רבות,שהן שעות הפנאי הפרטי שלנו,לגבש דיעה לגביו ולבסוף לשבת ולהעלות על הכתב את המחשבות והדיעה זו - איננה מלאכה קלה בכלל.

כשכבר מפורסמות פה סקירות - בפורומים הדיונים שם לא פעם גולשים לרמת שיח שאינני רוצה לכנותה בשמות תואר מדויקים אבל רק אציין שכבר קרה לי שנאלצתי להתקשר עם ליאור בשעות בוקר מוקדמות,מידי,ולבקש שיעיף מהפורום תגובות בריניות,גזעניות,חסרות טעם ולא לעניין.

אז אם אתם רוצים שנכתוב פה אז תקיימו את חלקכם בעיסקה קרי: תגיבו לכתבות תגובות מושכלות,מנומקות ומנומסות גם ובעיקר ביקורת לגופו של עניין ולא לגופו של אדם,והרחיקו מפה את השיח הציבורי האלים והגזעני שבמקומותינו.

שכשאני כותב,ואני מניח גם אחרים,עושים זאת כדי לברוח למציאות קצת יותר נעימה - במקרה הזה לאוזן.

וכמו שכבר אמרתי בהזדמנויות אחרות: האתר הזה איננו עיתון מקוון שמשלם לכתבים שלו וחי בסביבה תחרותית,הכל כאן נעשה ברצון טוב ובהתנתדבות - אם משהו חושב שאין מידע חדש ומעניין - מוזמן לשבת ולכתוב מניסיוני האישי - אלה שכן עושים את זה (ויש כאלה) תמיד זוכים לתגובות מאוד טובות וההנאה היא של כולם.

לפותח הדיון: אין כאן שום דבר אישי,הדברים נכתבים למען הסר ספק וכדי להצביע על תמונת המצב כפי שהיא - אני מנצל את הפתיל שפתחת לא פחות ולא יותר מזה.

גלוי נאות: למרות שאני מדבר פה,כביכול,בשמם של כתבי האתר הדברים,למרות כלליותם,הם על דעת עצמי ומשקפים את דעתי בלבד.

יום טוב לכולם.

מנחם.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
לא הבנתי מה אתה בדיוק מבקש.
לחנך?
להתנות?
לקבל?
לתת?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אני חושב שיניב התכוון לכך שהוא רוצה לקרוא כתבות ומאמרים.
אולי הנימה היתה נשמעת קצת ״דורשת״ אך מהכירותי עם האיש, הכל נעשה בתמימות ובמטרה טובה.
יניב הוא אדם חיובי.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
ד"א, השאלה שלי הייתה למנחם.

menahem

כתב האתר
מעורבות
360
נקודות
83

ח_ג_י

חבר משקיען
מעורבות
490
נקודות
83
גם אני כמו יניב, מאוד רוצה לקרוא יותר כתבות אודיו.
(ואני בכלל לא נכנס לשאר הפורומים שיניב הזכיר שם. רק פה).
אבל נכון לעכשיו, כל מה שאני 'מקבל' בפורום...
בין אם מעט ובין אם הרבה - הכל בחינם. לא שמתי שקל!
אז אני יכול לשאול, לבקש ... וכו.
אבל לבטח לא לבוא בדרישות או בתלונות.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור