חדר האזנה של George Cardas...

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
...George Cardas עונה על מגוון שאלות, בניהם, המידות הרצויות לחדר האזנה ושאלות נוספות מעניינות:http://www.cardas.com/content.php?area=faqs&content_id=7&pagestring=Listening+Room+Design

תומר

תמונות מצורפות

• imagesCAGV4JH3.jpg
    imagesCAGV4JH3.jpg
    KB 5.1 · צפיות: 620
  • imagesCAO1BSDS.jpg
    imagesCAO1BSDS.jpg
    KB 4.3 · צפיות: 428
  • imagesCAUSHYAT.jpg
    imagesCAUSHYAT.jpg
    KB 5.8 · צפיות: 638

nizans

חבר משקיען
מעורבות
10
נקודות
18
לא מבין את ההשקעה האדירה הזו ,בשביל לשמוע שני כלי נגינה וגם לא לצפות ביופי שמימולו.

חבל על הכסף הייתי תורם אותו ,לכמה אודיופילים נזקקים ,שגם יודעים להנות ממוזיקה מורכבת יותר.

yairf

עוסק בתחום
מעורבות
21
נקודות
38
אולי מישהו יספר לו איזה סיוט זה לעבוד עם הכבלים שלו :(

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
אולי מישהו יספר לו איזה סיוט זה לעבוד עם הכבלים שלו :(
אתה מתכוון שקשה להלחים בגלל הציפוי שעל הנחושת.

GROOPER

אוהב את התחום
מעורבות
175
נקודות
43
לפי הבעת פניו , ברור מעל לכל ספק שהכלב איננו אודיופילי.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
יאיר מתכוון, שקשה לחבר כבלים למחבר של Cardas.

תומר

תמונות מצורפות

• CPBPCL.jpg
    CPBPCL.jpg
    KB 50.3 · צפיות: 405
  • CPBPNS.jpg
    CPBPNS.jpg
    KB 53.6 · צפיות: 549

yairf

עוסק בתחום
מעורבות
21
נקודות
38
דווקא המחברים שלו נהדרים

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
עכשיו אני מבין מדוע הפינצ'ר שלי נירגע
מאז שהחלפתי מגבר.
כניראה שגם הוא לא אהב טרנזיסטור...;)

(סתם,בדיחה דרומית)

Sync

עוסק בתחום
מעורבות
5
נקודות
8
התשובה נמצאת בגוף השאלה

בכתבות ושאלות / תשובות מסוג זה כל אחד קורא את מה שמענין אותו ושם לב לפרטים שבראש מעיניו. אני למשל שמתי לב שכמעט בכל התגובות שלו הוא ממליץ לטפל אקוסטית בנקודות הקריטיות בעיניו. מה שהוא מכנה "ריכוך" הקירות, התקרה והרצפה תמיד מכונה בשפה הישראלית "אני לא רוצה אולפן הקלטות"... ובקיצור מעט טיפול אקוסטי שמאפשר למקסם את נתוני החדר ולהתאים אותו לחווית האזנה איכותית.
כשאני קורא, גם בפורומים אלו, על "חווית האזנה הקרובה למציאות" על מערכת המניבה סאונד "קרוב למועדון הופעות או לאולפן ההקלטות" אני יכול רק לחייך.

המחשבה והכסף המושקעים באקוסטיקה של אולפן ההקלטה המקצועי שבו מקליטים את כל האלבומים המובילים, שכולנו אוהבים להאזין להם, הם כאלו שקשה להתחרות בהם. אין מדובר באוסף אקראי של חומרים לריסון ובליעה אלא שילוב מתוכנן ומדוייק של נפח החדר, זוית הקירות, כמות השטחים הבולעים, כמות המפזרים ומיקומם, משך זמני הדהוד מתוכננים לכל תחום תדרים ולממוצע המשוקלל בכל תחום השמע ומעבר לו, הצבת כל המרכיבים הטכנולוגיים בחדר, סוג, מיקום, זוית הרמקולים, מיקום טכנאי ההקלטה, כיול מערכת הקרוס אובר, מדידת ותיאם כל האלמנטים בתוך כל הרמקולים, כיול עוצמה לפי פרוטוקולים ומדדים ברורים, טיפול בהזנת חשמל, הפרדת כוח מאודיו ושניהם מתאורה, מניעת רעידות אל ומ-הסביבה, ומה לא.
מהצד השני יש דברים שאין באולפן ההקלטות וביניהם קרטוני ביצים, ספוגים פשוטים, ספות, שטיחים, וילונות, ארונות ספרים, שטיחים מגולגלים בפינות, ערמות כביסה ו/או בובות של הילדים כטיפול אקוסטי.
גם בחדר של קארדאס אין. אולי בגלל זה הכלב לא מרוכז...

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור